Meny

Søk

Meny

 • Fokaa AS samarbeidspartner med NOORSI!

  NOORSI og Fokaa AS har inngått avtale om at NOORSI overtar alt lagerhold og all distribusjon av Fokaa sitt opplæringsmateriell. Fokaa avvikler dermed ordrebestilling og lager i Porsgrunn og overfører nå videre bestilling og distribusjon av Fokaa sitt opplæringsmateriell til NOORSI fra 1. mars. Fokaa har i en årrekke vært leverandør av opplæringsmateriell til brukere av personløftere. Medlemmene i NOORSI vil med den nye avtalen oppnå hele 25% rabatt på Fokaa læremateriell til personløfteropplæring.

 • Velkommen til NOORSI sitt 26. ordinære årsmøte, samt FFSN sitt 2. ordinære årsmøte.

  NOORSI 26. årsmøte går av stabelen på Sundvolden Hotel fredag 29. april 2016. Medlemmene inviteres til årsmøte og medlemsmøte som går på samme dag. Sett av dagen til faglig påfyll, medbestemmelse og en hyggelig årsmøtemiddag på kvelden. Velkommen også til Forening For Sikkerhetsrådgivere (FFSN) sitt 2. ordinære årsmøte, som avholdes rett etter at NOORSI sitt årsmøte er avsluttet. Påmelding gjøres med felles påmeldingsskjema.

 • Eget fagstyre etablert for Utrykningsgruppen i NOORSI

  Fagstyret har sitt første møte i Oslo 11. januar.

 • NOORSI og stiftelsen Sentralregisteret med ny avtale

  NOORSI og SFS har over en tid forhandlet om ny avtale, og har nå kommet til enighet og signert nye avtaler.

 • NOORSI skolen søker etter flere instruktører

  NOORSI skolen har behov for flere instruktører/vikarer til våre instruktørkurs. Dette både på grunn av et generelt behov for vikarer samt at NOORSI skolen er i vekst. Personene vi søker må ha lang erfaring som instruktør innen det fagområdet det søkes på.

 • Rekordvekst i NOORSI

  Året 2015 viser rekordvekst i NOORSI. Økningen i innmeldte selskap har økt stadig sterkere siden forsommeren. Veksten kun i august/september viser mer enn 20 nye selskap innmeldt i tillegg til hovedmedlemmer og personlige medlemmer. Dette representerer alene en bortimot en normal årsvekst.

 • Eget styre etablert for Tungbilgruppen i NOORSI

  Det nye styret i Tungbilgruppen i NOORSI hadde sitt første styremøte på Gardermoen 26. august. Styret skal nå arbeide med en rekke medlemsfordeler for medlemmene i Tungbilgruppen. Medlemmene i Tungbilgruppen består i hovedsak av skoler som driver opplæring på tunge kjøretøy samt etterutdanning for yrkessjåfører. Det vil bli arrangert en egen tungbilkonferanse på Gardermoen 19. - 20. november.

 • Prosjekt "uavhengig prøving" går raskere enn forutsatt

  Styret i NOORSI har som tidligere opplyst, vedtatt å iverksette prosjektet «Elektronisk spørsmålsbank og Uavhengig Prøving». Flere større punkter i prosjektplanen er nå gjennomført, så prosjektet har gått betydelig raskere enn forutsatt. Vi regner nå med at bransjen er i full gang med uavhengig prøving allerede denne høsten.

 • NOORSI har fått eget diskusjonsforum for medlemmene

  NOORSI har nå utviklet et eget diskusjonsforum for medlemmene. Hensikten er at medlemmene enkelt skal kunne utveksle kunnskap og erfaringer innenfor alle NOORSI sine fagområder. Forumet settes i drift i begynnelsen av august, og vil da samtidig bli flyttet inn under medlemmenes lukkede sider (det ligger foreløpig åpent). Det blir meget enkelt å delta og man må kun logge inn med sitt brukernavn og passord på noorsi.no.

 • NOORSI med på "Mining and Society in the Arctic" - Grønland

  NOORSI var invitert til å være med på konferansen "Mining and Society in the Arctic" som gikk av stabelen 5.- 7. juni i Sisimiut på Grønland med 95 deltakere. Viktige tema var blant annet et felles harmonisert system for opplæring og sertifisering for å få en mobil arbeidsstyrke for gruvedrift i arktiske strøk.

1 | 2 | 3 | 4 | 5
Viser fra 11 til 20 av totalt 46 artikler

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev