Meny

Søk

Meny

Forening for Sikkerhetsrådgivere i Norge dannes 1. oktober

Det er besluttet å danne Forening for Sikkerhetsrådgivere i Norge. Forkortelsen og domene blir FFSN (www.ffsn.no).

Stiftelsesmøtet finner sted 1. oktober kl 11-16 på Clarion Oslo Airport Hotel, Gardermoen. Foreningen søker samtidig opptak som egen forening i NOORSI i henhold til vedtektene. Dermed kan FFSN som forening være fullt i funksjon fra første dag med NOORSERVICE som sekretariat.

På møtet 1. oktober skal det velges styre/ fagstyre samt fastsettes vedtekter, i tillegg til andre aktuelle saker som angår FFSN. I praksis må man være medlem i NOORSI for å kunne velges til styret, da FFSN blir en egen forening under NOORSI som paraplyorganisasjon med samme kontingentordning.

Medlemskap for firma/hovedmedlemskap vil ha en kontingent på kr 3500, mens personlig medlemskap vil ha en kontingent på kr 1000. Er du medlem i NOORSI kan du melde deg inn i FFSN uten ytterligere kostnad.

Formålet med Forening for Sikkerhetsrådgivere er å fremme interessen til sikkerhetsrådgivere i Norge, på samme måte som tilsvarende foreninger for sikkerhetsrådgivere i andre land, eksempelvis FASID i Danmark. Dette kan være konferanser, kurs, faglig støtte, rådgiving, nyheter, informasjon, regelverkshøringer mm. Foreningen vil dessuten få egen web-portal.

Foreningen blir en bransjesammenslutning med fagområde sikkerhetsrådgivere som har godkjenning under Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap (DSB).

Er du interessert i å være med i Forening For Sikkerhetsrådgivere i Norge, send en epost til gry@noorservice.no og du vil få tilsendt innmeldingsskjema.

Har du spørsmål kontakt NOORSI på 33309940 eller Adm Dir Audun T. Sætre tlf 92447998

Vil du være med på stiftelsesmøtet 1. oktober? Send en epost til gry@noorservice.no med ditt navn og firma.

 

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev