Meny

Søk

Meny

Fullt på konferanse for sikkerhetsrådgivere

Konferansen for sikkerhetsrådgivere ble fullsatt til siste stol. Dette er første gang NOORSI arrangerer en slik konferanse med NOORSERVICE som teknisk arrangør, og påmeldingen viser at det er stor interesse for dette fagområdet.

NOORSI har som kjent gjort sikkerhetsrådgivere til et satsingsområde i 2014. Fagforum For Sikkerhetsrådgivere i NOORSI har hatt komitearbeidet og laget programmet. Representanter fra både myndigheter og FASID i Danmark var med.

Direktoratet for sikkerhet og beredskap (DSB) innledet konferansen med tittelen "ansvar for sikkerhetsrådgivere". Innlegget var svært interessant og genererte som vanlig en rekke spørsmål, slik det pleier å være når myndighetene er til stede. Det var utvilsomt svært nyttig for både bransjen og myndighetene at DSB deltok på hele konferansen inkludert middag og sosialt samvær.

Arne Lærdal, DSB

Videre i programnmet ble det dessuten lansert ny web portal spesielt for sikkerhetsrådgivere samt egen ny kollektiv forsikringsordning for sikkerhetsrådgivere. NOORSI har lagt ned et stort arbeid for å danne denne bransjesammenslutningen, og dette har gitt gode resultater. NOORSI var representert ved Adm Dir Audun T. Sætre som også var konferanseleder.

Danskene var til stede ved FASID, som er den danske bransjesammenslutningen av sikkerhetsrådgivere.

Risikovurdering for sikkerhetsrådgivere stod i fokus, og har var SAPIO til stede ved Hans Arne Magnussen som har erfaring med dette fra flere bransjer.

Beredskap og mediehåndtering var også et viktig punkt på agenda, og innlegg med diskusjon ble gjennomført ved Audun T. Sætre, NOORSI.

Sikkerhetsrågdiver Inge Eriksen holdt et svært engasjerende innlegg om ulykken i Mosjøen, dar han var sikkerhetsrådgiver på det aktuelle tidspunktet da ulykken fant sted.

Muligheter for sikkerhetsrådgivere i en gruppe ble tatt frem av Vidar Eriksen, leder av Fagforum For Sikkerhetsrådgivere i NOORSI. 

Se hele programmet HER:

 

 

 

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev