Meny

Søk

Meny

NOORSI og KURSGUIDEN har blitt samarbeidspartnere!

Det betyr en rekke fordeler for medlemsbedriftene i NOORSI. Kursguiden og NOORSI inngår strategisk samarbeid på bred basis.

NOORSI og Kursguiden har inngått en strategisk samarbeidsavtale. Samarbeidet innebærer at Kursguiden og NOORSI vil jobbe i fellesskap for å tilby NOORSI’s medlemmenes kursvirksomhet enda bedre eksponering mot kurssøkende. Samarbeidet innebærer blant annet at Kursguiden vil kunne levere Markedsføringstjenester, integrert påmeldingsløsninger og kurskalender til alle NOORSI’s medlemmer, direkte integrert mot NOORSI sitt nye kursadministrasjonssystem e-Port.

En felles målsetning med samarbeidet er å øke synlighet på nett og ikke minst gjøre det lettere for kurssøkere å finne den enkelte NOORSI kurstilbyder, slik opplæringstilbudet blir enda bedre eksponert.

For å nå et enda større publikum vil de faglige utviklingstilbudene til medlemmene i NOORSI markedsføres enda bredere gjennom Kursguidens nasjonale markedsføringstjenester.  

I tillegg vil alle medlemmer blant annet kunne få integrert kurskalender med online påmelding og muligheter for betalingsløsning på egen hjemmeside.

-  Vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet sier Dag Lyster, daglig leder i Kursguiden. Det gjør det mulig for oss å samarbeidet enda tettere med en stor og viktig bransje som tilbyr sikkerhetskompetanse.

-Som strategisk partner får vi tilgang til konferanser og fagseminar i regi av NOORSI. For Kursguiden er dette en unik mulighet til å bli enda bedre kjent med bransjen. Det gjør oss i stand til å være med å tilby og videreutvikle påmeldingsløsninger og markedsføringstjenester i tråd med bransjens behov.

Vi ser også frem til å være med utvide omfanget av opplæring innen sikkerhetskompetanse gjennom enda bedre profilering og markedsføring, sier Dag Lyster.

-For medlemmene i NOORSI er dette et stort sprang inn i fremtiden, med moderne integrerte løsninger som er tilpasset våre medlemmers behov, sier Audun T. Sætre, adm. dir. i NOORSI.

-For det første kan medlemmene enkelt og med et tastetrykk legge ut alle sine kurs gratis på Kursguiden fra NOORSI sitt nye kursadministrasjonssystem e-Port.

-I tillegg er det fremforhandlet en meget god medlemsrabatt på alle Kursguidens sine markedsføringspakker med hele 25% rabatt!

NOORSI jobber nå også videre mot en fullintegrasjon mellom vårt kursadministrasjonssystem e-Port og Kursguiden slik at medlemmene i NOORSI skal kunne håndtere påmeldinger via web automatisk og lettvint rett inn i kursadministrasjonen. Her er det store besparelser i administrasjon for våre medlemmer.

I tillegg er vi i løpet av kort tid oppe gjennom samme system en egen webportal som samler alle NOORSI medlemmenes kurs fra e-Port og Kursguiden. Denne portalen vil nå vil NOORSI markedsføre på landsbasis.

I sum gir avtalen medlemmene i NOORSI en kraftfull markedsføringspakke gjennom Kursguiden samt store muligheter for en moderne og lettvint kursadministrasjon direkte integrert mot medlemmenes egen webside med blant annet kurspåmelding.

Om Kursguiden

Kursguiden er Norges ledende kompetansemiljø innen webmarkedsføring av kurs og systemer for kursadministrasjon.

Selskapet har vært på internett siden 2001, og har gjennom disse 14 årene bygget opp en kursportal med over 10 000 kurs og studier for mer enn 1800 kurstilbydere som markedsføres via www.kursguiden.no.

For mer info, kontakt info@noorsi.no eller kundesenter@kursguiden.no

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev