Meny

Søk

Meny

NOORSI ser på mulighetene for vikarformidling av instruktører

NOORSI har fått tilbakemelding på at det har oppstått et større behov for formidling av instruktører enn det har vært tidligere. Årsaken er at det har blitt langt flere instruktører som ikke har fast jobb eller fast tilknytning til opplæringsvirksomheter og som dermed leier seg ut gjennom eget selskap, samt at opplæringsvirksomheter har en langt større usikkerhet og derfor trenger kun periodevis instruktører.

Det går altså svært ulikt innen de forskjellige bransjene her i landet nå om dagen. Enkelte bransjer er det fullt trøkk og mangel på instruktører mens i andre deler av landet er det ganske så stille. NOORSI har derfor fått inspill på at det har blitt et større behov for en vikarformidling, både fra opplæringsvirksomheter som periodevis trenger instruktører, men også fra instruktører som periodevis trenger oppdrag.

NOORSI har derfor begynt å se på dette, herunder blant annet med IT-løsninger. NOORSI tar gjerne imot innspill fra medlemmene på hvordan et slikt system kan fungere på en god måte.

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev