Meny

Søk

Meny

Stor interesse for Bransjekonferansen 2016

Rundt 100 deltakere stilte med forventning og god stemning på Bransjekonferansen 2016. Denne gikk også i år av stabelen på Clarion Gardermoen, som vanlig i mars måned. Etter at NOORSI for noen år siden startet denne konferansen har interessen stadig blitt større for å holde seg oppdatert om det som skjer i bransjen for sertifisert sikkerhetsopplæring og kontroll.

Til stede som foredragsholdere stilte Arbeidstilsynet med 2 personer fra direktoratet og region Midt Norge. Sertifiseringsorganene var representert ved ASAS Sertifisering som også har SGS sitt sekretariat. For øvrig var det en rekke interessante innlegg blant annet fra Forsvaret, opplæringsvirksomhet i Danmark og flere personer med lang erfaring innen sertifiseringsordningen. I tillegg var det utstilt flere simulatorer under hele konferansen.

Konferansen har blitt en årlig begivenhet og viktig for de sertifiserte virksomhetene. Det faglige programmet er omfattende og det sosiale programmet med konferansemiddag er også viktig for mange som får en anledning til å treffe kollegaer til uformelle og faglige diskusjoner. Konferansen fikk en god evaluering og vil også bli satt opp i mars neste år.

Noen bilder fra konferansen:

 

 

 

 

 

 

 

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev