Meny

Søk

Meny

Velkommen til den nye Materiellportalen

NOORSI lanserte som planlagt en helt ny utgave av Materiellportalen Mandag 2. mars.

Den flunkende nye portalen er svært lett å bestille fra ved at alle kunders bestillingsdata er lagret, så det eneste man trenger for å gjøre en bestilling er brukernavn og passord. Dette er for øvrig det samme brukernavnet og passordet som på noorsi.no/noorservice.no.

Alle data ligger allerede inne på de som er medlemmer av NOORSI, da portalen er koblet direkte mot medlemsregisteret i NOORSI. Nye brukere kan raskt og enkelt registrere seg slik at bestillingsdata lagres.

Den nye portalen er også tilrettelagt for mange ulike raske søkemuligheter, på enkeltprodukt, kategorier eller forlag. Dessuten får alle brukere mulighet til å krysse av produkt som "mine favoritter", slik at det skal være lynraskt å legge inn ordre/bestille for faste kunder.

Forlagene har dessuten fått sine egne "forlagsportaler" inne i Materiellportalen, og portalene vil de neste dagene fylles opp med produkter, nyheter og kampanjer.

Samme dag ble også Lifting Safety International (LSI) innfaset i Materiellportalen og NOORSI overtok lager, salg og distribusjon av LSI sitt læremateriell.

I løpet av kort tid lanseres også E-Materiellportalen som et spennende tilbud om E-læring innen en rekke fagområder. E-Materiellportalen vil også gi instruktørene en ny mulighet til nytenkende og inspirerende kurs gjennom spesielt tilrettelagte instruktørversjoner av E-Læring/ eller såkalt "Blended Learning", selvfølgelig til spesialpriser for NOORSI medlemmer.

Se www.materiellportalen.no

 

         

Noorsi
Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
FAX: 33 30 99 47

 

Meny

Nyhetsbrev